Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
132.714 Ft
Menny.:db

XIAOMI Dreame H11 Max Cordless Vacuum Cleaner Wet and Dry Gray EU

Ár:
132.714 Ft
Menny.:db
Gyártó: Xiaomi
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2024. augusztus 08.
Szállítási díj: 2.515 Ft
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás és Paraméterek

A Dreame H11 Max-szal bármilyen szennyeződést könnyen feltakarít

A porszívózás és felmosás egyetlen eszközzel is lehetséges, és ez jócskán megkönnyíti a hétköznapjainkat, különösen, hogy a Dreame porszívója 560 törlést végez percenként. Ez a fürdőszobák, konyhák és erkélyek takarításakor különösen hasznos lehet. Az akkumulátor akár 36 percnyi üzemidőre is képes egyetlen töltéssel, de a töltöttségi szintet nyomon követheti a LED kijelzőn is. És ez még semmi!

Hatékonyan takarít és energiatakarékos

Dreame H11 Max könnyen elbánik bármilyen szennyeződéssel. A kiszóródott müzlitől, a kilöttyent kávén át, egészen a kicsöppent szószig, semmi nem okozhat problémát a porszívónak. Automata módban a szenzorai érzékelik a por mennyiségét, és ehhez igazítja a szívóerőt. Ez nem csak hatékonyabbá teszi a készüléket, de energiatakarékos is.

Folyamatos öntisztítás

Csak egy tiszta kefe takarít hatékonyan, és ezt a Dreame tervezői is tudják. A porszívó egy sornyi kaparófoggal rendelkezik, így takarítás közben az eszköz is tiszta marad. A H11 Max továbbá rendelkezik egy öntisztító gombbal is, aminek megnyomásával használat után megtisztítja magát.

Akár 200 m2 feltakarítására is képes

Nem kell többet a víz újratöltésével fáradoznia, hiszen a Dreame H11 Max vezeték nélküli porszívó 900 ml-es tartállyal rendelkezik, amely akár 200 m² takarítására képes.

Akár 36 percig is folyamatosan üzemel

A 6*4000 mAh teljesítményű akkumulátornak hála a Dreame H11 Max hatalmas területek takarítására is ideális, hiszen az eszköz akár 40 perc üzemidőre is képes.

Tudjon meg minden információt, amikor csak akar

A LED kijelző használatával folyamatosan tájékoztatja az akkumulátor töltöttségéről, az eszköz tisztaságáról és állapotáról. A hangjelzései még gördülékenyebbé teszik a használatot.

Tiszta élvezet

Akár 10,000 Pa szívóerejével a Dreame H11 Max igazán könnyűvé teszi a porszívózást.

Könnyen tárolható és tölthető

A Dreame H11 könnyen tárolható, hiszen függőlegesen bárhová elfér, és tartójáról is könnyen levehető, ráadásul tartóját úgy tervezték, hogy a H11 Max többi tartozékát is kényelmesen tárolhatja. Ha a helyére teszi, a töltés is automatikusan elindul.

Gyártó XIAOMI
Árukereső.hu Árukereső.hu