Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Okosotthonnal a szabadságért

ShopRenter
2019. 11. 11. 11:00:07
Okosotthonnal a szabadságért Az okosotthon egy összetett rendszer, amely különféle szenzorok és eszközök segítségével képes a ház elektromos rendszereit kezelni a belső/külső állapotok függvényében azt változtatni úgy, hogy minden a leghatékonyabban működjen. 

Maga szó egy koncepció, amely magába foglal mindent, ami technológia megoldást nyújt az otthon automatizálásához és személyre szabásához. 
A IoT azaz a „dolgok internete” manapság igen népszerű téma. Azáltal, hogy az eszközeink képesek egymással kommunikálni valamilyen technológia (Wifi, Bluetooth, SIM-kártya) segítségével együtt is tudnak dolgozni. Vannak eszközök, amelyek már önállóan is képesek működni akár távollétünkben is elvégzik a dolgukat, de egy rendszer részét képezve hatékonyabbak lehetnek. 
Miért jó ez? Mert rengeteg időt takarítunk meg ami ma az egyik legértékesebb dolog, nemmellesleg figyel az egészségünkre. Lakásunkat energiatakarékossá, komfortossá és biztonságossá tehetjük. Egyszerűen akár távolról is ellenőrizhetjük eszközeinket akár egy applikáció segítségével. A rendszer teljesen moduláris csak azt „okosítjuk” fel, amit szeretnénk.

Az okosotthon a kényelem mellett szabadságot is ad.

Tartalomhoz tartozó címkék: okosotthon