Canon 750-3554B005AA EF 100mm f/2.8L IS USM MACRO objektív

Ugrás a termékleíráshoz
Cikkszám
750-3554B005AA

Rendelkezik képstabilizátorral 
Portrékészítéshez kiváló, sokoldalú objektív
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM valódi 1:1 nagyítási arányt nyújt

Hónap Garancia
12
297 190 Ft
Nincs raktáron
Online hitel lehetőségek
Cetelem áruhitel hitelreTermékeinket a Cetelem kedvező hitelkonstrukcióival is megszerezheted! A részletekért kérünk fáradj be a legközelebbi Laptopszalon üzletbe, mely az ország 9 pontján elérhető.
OTP áruhitel hitelreÜzleteinkben egész évben érvényes a 0% THM minden 50.000 forint feletti termékre! Térj be hozzánk és kollégáink személyesen segítenek Neked mindenben a termék kiválasztásától kezdve egészen a hitel igényléséig!

Leírás:

Fix objektív kiváló makrolehetőségekkel
Az EF 100mm f/2.8L Macro IS USM valódi 1:1 nagyítási arányt nyújt; a való élettel azonos méretben képes megjeleníteni a témát a fényképezőgéped érzékelőjén. Ez a sokoldalú objektív csodálatos eredményt nyújt portréfotózás és kézi videofelvétel esetén: kis mélységélesség érhető el csodálatos bokeh-hatással, valamint a beépített Hybrid képstabilizátorral és a kis tömegű kialakítással.

Éles makrofelvételek
Számos Canon objektív rendelkezik képstabilizátorral (IS), amely szabályozza a fényképezőgép bemozdulását, amikor kézből használod azt. Ugyanakkor ez az objektív olyan úttörő Hybrid képstabilizátor rendszerrel rendelkezik, amely korrigálja az oldalirányú rázkódást és a bemozdulást, melyeket az extrém közeli felvételek még jobban eltúloznak.
Bemozdulás és rázkódás
Bemozdulásalapú rázkódás akkor történik, amikor a gép párhuzamosan mozog a képérzékelő jelenetével; mindez még jelentősebb makrofotózás esetén. Makrofotózás során általában stabil állványra van szükség, azonban a Hybrid képstabilizátor segít a bemozdulás és a rázkódás kiküszöbölésében. Ezzel rugalmasabban reagálhatsz a megmozduló vagy mozgásban lévő témákra és a fényképezőgép természetes rázkódására, így igazán éles makrofelvételeket készíthetsz.
Fürge és csendes reagálás a nagyszerű eredményekért
Amikor a legkisebb zavaró tényező is elronthat egy tökéletesen előkészített felvételt, az USM motor kiváló sebessége és csendes autofókusza, valamint a 100 mm-es fókusztávolság lehetővé teszik a tökéletes eredményt nagyobb távolságról is, a téma megriasztása nélkül. A beépített fókuszkorlátozó kapcsoló használatával növeld az AF sebességét a fókusz csökkentésével az adott távolságtartományon belül.

L-sorozat minőségű kialakítás
Az elismert L sorozatú objektívsorozat tagjaként a robusztus EF 100mm f/2.8L Macro IS USM objektívet kiváló minőségű anyagokból és időjárásálló szigeteléssel úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen körülmények között lehessen használni.Ez az objektív tökéletes választás portrékhoz a kis fényszórású (UD) lencsetagoknak köszönhetően, melyek eltávolítják a kromatikus aberrációt, valamint egyedi bokeh-hatást nyújtanak a f/2,8 értékű rekesznyílás és a 9 lamellás blendekialakítás segítségével.A kivételes Hybrid képstabilizátor, az f/2,8-es rekeszérték és a gyors USM autofókusz-rendszer teszi egyedülállóvá ezt e kivételesen jó teljesítményű objektívet. Azok körében is népszerű, akik csak néha készítenek makró felvételeket, és azok körében is, akik kifejezetten ezzel szeretnének foglalkozni.

Portrékészítéshez kiváló, sokoldalú objektív
Felszerelésed nagyszerű kettős célú kiegészítője, az EF 100mm f/2.8L Macro IS USM, kiválóan használható portréfotózáshoz, hiszen közeli témáról is hihetetlenül éles képet készít.
Csodálatos portrék és páratlan részletgazdagság
Az EF 100mm f/2.8L Macro IS USM minden, amit egy fix objektívtől kívánhatsz. A kiváló optikai minőség és a hihetetlen részletgazdagság remekül jön abban az esetben, ha a portréknál fontos az arckifejezés.
A tökéletes perspektíva
A 100 mm-es fókusztávolság tökéletes portrékhoz, ugyanis az arcvonások torzítása nélkül készíthetsz közeli képeket. A Hybrid képstabilizátorral gyönyörű képeket készíthetsz gyenge megvilágítás mellett történő kézi felvételkészítés során.

Ne veszítsd szem elől a részleteket
Az f/2,8 rekeszérték lehetővé teszi a kis mélységélességet, ezáltal érhető el a távolság érzete. Ennek köszönhetően el lehet különíteni a témát a háttértől, és a tekintetet az általad fontosnak talált részletre irányíthatod.
Write Your Own Review
Ezt a terméket fogod értékelni:Canon 750-3554B005AA EF 100mm f/2.8L IS USM MACRO objektív
Értékelés