Mindenki arról beszél, hogy a Samsung hamarosan leleplezheti a Galaxy X-sorozatot, amelynek tagjai már hajlítható kijelzővel kerülnének forgalomba. A várakozások viszont rendre csalódással érnek véget, még mindig nem láttunk egy ilyen terméket sem, de ez nem jelenti azt, hogy a dél-koreai gyártó ne dolgozna folyamatosan a háttérben. A Display Week 2017 kiállításon például három új képernyővel is elkápráztatták a népet, sőt, igazából ámulatba ejtettek mindenkit.

Az első megdöbbenést a 9,1 hüvelykes OLED panel okozta, ami nyújtható, méghozzá 12 milliméterrel, anélkül, hogy bármilyen károsodás bekövetkezne. A Samsung azért tett le ezzel nagy dolgot az asztalra, mert ez a képernyő több irányban is transzformálható, a hajlítható megjelenítő viszont csak egyféleképpen módosítható.

Még magukhoz sem tértek az emberek, de még két újdonsággal azért meglepetést okozott a gyártó: kihelyeztek ugyanis egy 1,96 inches panelt, ami 4K felbontású, tehát 2250 ppi-s képpontűsűréget garantál. Őrület. Aminek még mindig nem volt vége, hiszen ne feledkezzünk meg az 5,09 hüvelykes 3D OLED-ről, ami előtt nincs üveg, ráadásul különböző szögekből nézve más-más tartalom tud megjelenni rajta. Mi lesz itt tíz év múlva? Vagy mikor kerülnek ezek beépítésre?