Van már gamer fülesed, laptopod, monitorod, de még mindig hiányzik valami, amivel teljessé lehetne tenni az élményt? Mi eláruljuk, mivel lehet. Az Asus piros fekete szörnyetege, az RT-AC88U router biztosít mindenkit abban, hogy még egy vezetéknélküli hálózati jelekkel zsúfolt házban is megfelelő legyen a vétel, a NitroQAM(TM) technológia és a 802.11a/b/g/n/ac-s WiFi akár 3167 Mbps-os kombinált kétsávos adatátviteli sebességet is garantáhat: 5 GHz-en 2167 Mbps, 2,4 GHz-en pedig 1000 Mbps a maximum.

A felülmúlhatatlan vezeték nélküli lefedettség az AiRadar hullámformálásnak és a 4 darab égnek álló antennának köszönhető, a kifogyhatatlan hardveres erőforrás garantálása pedig az 1,4 GHz-es Broadcom rendszerchip feladata. A MU-MIMO technológia már csak hab a tortán, hiszen így megannyi eszköz képes lesz csatlakozni az Asus routeréhez úgy, hogy a másik sávszélességét nem csökkenti, tehát mindenki maradéktalanul megkapja a legkiválóbb játékélményt. 

Ha fent leírtakat valaki kevesli, annak további jó hírekkel tud szolgáltani a tajvani gyártó terméke, hiszen a WTFast szolgáltatás a Gamers Private Network hathatós segítségével a router akár másfélszer gyorsabban utat talál a szerverhez, és közben a biztonságról sem kell lemondanunk. A routerhez számos eszköz csatlakoztatható, sőt, nyolc darab Gigabit LAN csatlakozó van rajta, így a vezetékes kapcsolódás is a szokásnál jóval több kütyünek elérhető.

Az Asus RT-AC88U tehát nem csupán széles funkcionalitásával, hanem csúcskategóriás képességeivel is méltó társ lesz a mindennapokban, szóval aki úgy érzi, hogy igazi gamernek tartja magát, az keresse fel a Laptopszalon üzleteinek valamelyikét, ahol a router megvásárolható.