Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
51.472 Ft
Menny.:db

BISSELL PowerFresh SlimSteam gőztisztító

Ár:
51.472 Ft
Menny.:db
Gyártó: Bissell
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2022. december 16.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

POWERFRESH SLIMSTEAM
GŐZTISZTÍTÁS, FENT, LENT, MINDENHOL
 
A BISSELL® PowerFresh Slim Steam valóban túlszárnyalja a hagyományos gőztisztítókat. A keskeny, könnyű kialakítás és a forgatható irányítás lehetővé teszi a gőztisztítás hasznosítását, amikor és ahol szükség van rá.
 
ELŐNYÖK
- Eltávolítja a csírák és baktériumok 99,9%-át
- 100%-os természetes tisztítás
- Függőleges, nyújtott távolságú, kézi tisztítóeszköz
- Forgatható irányítás
- A gőz 30 másodperc alatt készen áll
 
Termékleírás
A BISSELL® PowerFresh Slim Steam valóban túlszárnyalja a hagyományos gőztisztító eszközöket.  A keskeny, könnyű kialakítás és a forgatható irányítás lehetővé teszi a gőztisztítás hasznosítását, amikor és ahol szükség van rá.  Húzza végig a padlón, nyúljon a szekrényeket fölé, és érje el azokat az elérhetetlen helyeket, ahol a kosz és a por szeret megtelepedni.  A BISSELL PowerFresh Slim Steam hordozható kézi gőztisztító eszköz segítségével egyszerűen átalakítható álló gőztisztító eszközből egy távoli felületeket elérő tisztítóvá. Biztonsággal használható minden keménypadlón, mint például keményfa, kerámia, linóleum, gránit és márvány. A bekapcsolható beépített gőzkapcsoló lehetővé teszi, hogy a megfelelő mennyiségű gőzt adagolja a padlóra. A Steam számos eszközzel tisztítja otthonának többféle felületét, amelyek egyaránt használhatók a hosszabbító nyélen és a kézi gőztisztító eszközön is.
 
A három az egyben gőzölős takarítógép praktikus eszközkészlettel van felszerelve, így ezek az eszközök takarítás közben könnyen elérhetőek. A keskeny és alacsony profilú kialakítás, illetve a forgatható irányítás lehetővé teszi a könnyű irányíthatóságot és a szűk helyek tisztítását, mint például az asztalok alatt, lambériák, szegélyek és egyéb ilyen helyek mentén. Miután végzett a takarítással, tárolja a gőzölős takarítógépet a mellékelt fali tárolón.
 
- A három az egyben gőzölős takarítógép lehetővé teszi a padlótisztítást és a padló feletti részek tisztítását is, egy függőleges gőzölős felmosóból történő átalakítással egy távoli felületeket elérő tisztítóeszközzé, amely hordozható kézi gőzölő eszközzel van ellátva.
- A készüléken lévő eszközkészlet tisztítás közben egyszerű hozzáférést biztosít az eszközökhöz
- Az alacsony profilú, illetve a forgatható irányítás lehetővé teszi a könnyű irányíthatóságot, a szűk és a bútorok közötti helyek elérését
- Takarítás után használja a fali tárolót a praktikus tárolás érdekében
- A kézi gőztisztító eszköz lehetővé teszi többféle felület megtisztítását, többek között a mosogató, a mosdó, a munkalap, a sütőfelület, a mikrosütő, a kárpit, a háziállat- és gyerekjátékok stb. tisztítását
   
Műszaki adatok  
SKU 2234N
TELJESÍTMÉNY (WATT) 1,500 watt
SZÉLESSÉG 28 cm
MAGASSÁG 116.8 cm
MÉLYSÉG 25 cm
SÚLY (KG) 1.86 kg
VEZETÉK HOSSZA (M) 7.6 m
VÍZKAPACITÁS (LITER) 0.35 l
FŰTÉS TÍPUSA Villámgyors hevítő technológia
FELMELEGEDÉSI IDŐ 30 s
PADLÓ TÍPUSA Kemény padlók